Website promotie voor ontwikkelaars


 

Website promotie voor ontwikkelaars

Als ontwikkelaar maakt of breekt u een website. Een technisch kwalitatief goede website draagt zeer zeker bij aan de Symbol for an extra windowpromotie van de website. Bij het ontwikkelen van een website doet u er goed aan om de volgende punten in acht te nemen.

Eenvoud

Zoekmachines kunnen het beste overweg met teksten. Voor de zichtbaarheid in Google doet u er goed aan om geen Flash, Silverlight of PDF te gebruiken. Uw site ziet er hierdoor wel grafisch mooier uit, maar Google kan er nauwelijks iets mee. Ook met "frames" weet Google niet goed om te gaan.

Een plaatje ter illustratie is echter sterk aan te bevelen. De pagina wordt daar aantrekkelijker door. Dat is zeker belangrijk nu zoekmachines steeds meer gebruik maken van kunstmatige intelligentie en daardoor ook min of meer kunnen "zien" wat wij mensen zien.

Mobiel

Het gebruik van mobieltjes neemt hand over hand toe. U doet er dan ook goed aan om twee ontwerpen te hebben voor uw website. Een ontwerp voor de computer en een ontwerp voor op de mobiele telefoon. Zogenaamde Symbol for an extra window"liquid designs" verdienen de voorkeur. Het maakt dan niet meer uit hoe groot uw scherm is. Door gebruik te maken van stylesheets kan dezelfde pagina op de computer er anders uit zien dan op een Symbol for an extra window"mobieltje". Als u maar een ontwerp kunt of wilt maken, ontwerp dan voor mobieltjes.

Snel en foutloos

Met name voor mobiel gebruik is het van belang dat uw website Symbol for an extra windowsnel laadt en netjes gecodeerd is. U kunt er vanuit gaan dat uw site dan op elk apparaat werkt. Snelle websites worden bovendien hoger in de zoekresultaten getoond dan langzame websites. Wees dan ook spaarzaam met plug-ins. Met behulp van Symbol for an extra windowWebsite Quality at a Glance krijgt u eenvoudig inzicht in de technische kwaliteit van uw site.

Veilig

Zorg ervoor dat uw website gebruik maakt van HTTPS in plaats van HTTP. Google wil het internet sneller en veiliger maken en geeft dan ook de voorkeur aan beveiligde websites

Toegankelijk

Het toegankelijk maken van uw website voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen maakt uw website meteen toegankelijker voor Google. Al wordt Google dankzij kunstmatige intelligentie steeds beter, veelal ziet Google van uw website alleen maar de teksten. Middels bijvoorbeeld de Symbol for an extra windowSetextbrowser kunt u zien hoe uw website er "text only" uitziet. Indien uw website voldoet aan de Symbol for an extra windowinternationale richtlijnen voor toegangelijkheid dan kunt u het Symbol for an extra windowwaarmerk drempelvrij aanvragen.

Webrichtlijnen

De Nederlandse overheid heeft voor websites van de overheid Symbol for an extra windowwebrichtlijnen opgesteld. Het zijn zeer zinnige richtlijnen die de kwaliteit van uw website ten goede komen.

Als u al deze punten heeft overgenomen dan heeft u voldaan aan de belangrijkste Symbol for an extra windowrichtlijnen voor webmasters.

Tot slot ...

Geavanceerde presentatie

U kunt uw presentatie in de zoekresultaten verbeteren door gebruik te maken van Symbol for an extra windowmicrodata. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld uw foto getoond te krijgen in de lijst met zoekresultaten.

Succes met uw website.

Hans van der Graaf
Oprichter van Symbol for an extra windowZOMDir.com. De soepele startpagina.

N.B. meer informatie over zoekmachine optimalisatie vindt u op Symbol for an extra windowwww.zomdir.com/wiki/nl/knowledge-newskennis-internet-zoekmachine-optimalisatie/anywhere

 

Let op: Er is ook een Word en PDF versie van deze tekst Symbol for an extra windowZOMDir by Hans van der Graaf

Vragen of suggesties? Mail: info@zomdir.com Privacy - Copyright - Disclaimer